Η εταιρεία Α. & Σ. Μενούνος στο Περιστέρι, παρέχει σε εσάς ρολά ασφαλείας και γκαραζόπορτες άριστης ποιότητας, τα οποία κατασκευάζονται με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για εγγυημένο αποτέλεσμα. Παρέχει εξαίρετα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν κάθε απαίτηση και αρχιτεκτονική εφαρμογή. Το άριστο τελικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο, αφού τα μηχανήματα που διαθέτει είναι τελευταίας τεχνολογίας και εξασφαλίζουν την ποιότητα της κατασκευής, τη λειτουργικότητα και την ελαχιστοποίηση των θορύβων. Τέλος, οι αυτόματες γκαραζόπορτες ή ακόμα και τα μοτέρ ρολών που διαθέτει η Α. & Σ. Μενούνος σας δίνει την πολυτέλεια να ανοιγοκλείνετε την πόρτα με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να χρειάζεται να ταλαιπωρήστε και να βγαίνετε από το αυτοκίνητό σας κάθε φορά που θέλετε να εισέλθετε ή να εξέλθετε από το χώρο σας. Όλα τα παραπάνω μαζί με την αισθητική που χαρίζουν οι γκαραζόπορτες συνθέτουν μια αρμονία και τέλεια λειτουργία για το γκαράζ σας.

Προσωπικό

Προσωπικό

Tο έμπειρο προσωπικό εγγυάται ότι τα ρολά ασφαλείας, οι γκαραζόπορτες και τα υπόλοιπα προϊόντα που θα επιλέξετε για εγκατάσταση στο χώρο σας θα έχουν τέλεια λειτουργία, πριν και μετά την εγκατάσταση. Τα προϊόντα της εταιρείας Α. & Σ. Μενούνος παρέχουν ασφάλεια, άνεση, αισθητική αρμονία και έχουν μέγιστη αντοχή και το συνεργείο μας είναι πάντα σε θέση να αναλάβουν τις επισκευές ρολών ή γκαραζόπορτας που χρειάζεστε άμεσα και με οικονομικό κόστος!.

Στόχοι

Στόχοι

Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες μένουν έξω από το χώρο σας ακόμα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος που οι μηχανισμοί σταματούν να λειτουργούν, καθιστώντας έτσι την αποτελεσματικότητά της ακόμα μεγαλύτερη.
Η αντοχή που παρουσιάζουν τα προϊόντα είναι η μέγιστη καθώς αποτρέπουν και την εμφάνιση φθοράς λόγω σκουριάς.

Τα έργα μας

Με μεγάλη εμπειρία στον χώρο από το 1960, η εταιρία Α&Σ Μενούνος με ρολά & γκαραζόπορτες σας παρουσιάζει κάποια από τα έργα της.

Τα έργα μας

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi sollicitudin ante nisl, non feugiat null fermentum lobortis. Aenean placerat ipsum ut velit elementum, in sodales tellus viverra. Phasellus vestibulum, ex non lobortis faucibus, odio nibh luctus massa, id volutpat risus nibh ac felis.