Οι επισκευές γκαραζόπορτας είναι μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες και πραγματοποιούνται από εμάς στο χώρο σας. Επισκευάζουμε κάθε είδος γκαραζόπορτας (ανοιγόμενες, συρόμενες κ.α.) με αξιοπιστία και ασφάλεια επιδιορθώνοντας κάθε βλάβη καθιστώντας την γκαραζόπορτα άριστα λειτουργική. Βρίσκουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη χάρη στην πολυετή μας πείρα και το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

Αντικαθιστούμε οποιοδήποτε ελαττωματικό εξάρτημα της γκαραζόπορτάς σας ή αντικαθιστούμε οποιοδήποτε εξάρτημα, τηλεχειρισμό ή μηχανισμό έχει υποστεί φθορά λόγω το πέρασμα των ετών ή τη συχνή χρήση τους, (όπως τυχόν σπασμένα ελατήρια) και επισκευάζονται, συντηρούνται ή αντικαθίστανται τα μοτέρ και οι μηχανισμοί που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία της γκαραζόπορτας.

Πραγματοποιούνται επισκευές γκαραζόπορτας κάθε είδους ενισχύοντας έτσι την αντοχή και την πολυετή λειτουργία της καθιστώντας την έτσι ευκολομεταχείριστη και άνετη στη χρήση της. Αναλαμβάνουμε εκτός από επισκευές και συντηρήσεις σε όλη την Ελλάδα και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο παρέχοντας έγκυρες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Τέλος μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση μας και να προμηθευτείτε οποιοδήποτε εξάρτημα, μηχανισμό ή αυτοματισμό γκαραζόπορτας θέλετε επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων.

H εταιρία Α&Σ Μενούνος εδρεύει στην Προκοπίου 10, Περιστέρι – Αθήνα. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00. Ενημερωθείτε για τις χαμηλές τιμές μας σε επισκευή πλακέτας γκαραζόπορτας, μοτέρ γκαραζόπορτας αλλά και τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε επισκευές.