Οι επισκευές – service ρολών είναι μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας και πραγματοποιούνται από εμάς στο χώρο σας. Επισκευάζουμε κάθε είδος ρολού με αξιοπιστία και ασφάλεια επιδιορθώνοντας κάθε βλάβη καθιστώντας το ρολό άριστα λειτουργικό. Βρίσκουμε λύσεις σε κάθε σας ανάγκη χάρη στην πολυετή μας πείρα και το εξειδικευμένο μας προσωπικό.

Αντικαθιστούμε οποιοδήποτε ελαττωματικό εξάρτημα του ρολού σας ή αντικαθιστούμε οποιοδήποτε εξάρτημα, τηλεχειρισμό ή μηχανισμό έχει υποστεί φθορά λόγω το πέρασμα των ετών ή της συχνής χρήσης τους, (όπως τυχόν σπασμένα ελατήρια) και επισκευάζονται, συντηρούνται ή αντικαθίστανται τα μοτέρ ρολών και οι μηχανισμοί που είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία. Πραγματοποιούνται ευθυγραμμίσεις και συντηρήσεις κάθε είδους ρολού ενισχύοντας έτσι την αντοχή και την πολυετή λειτουργία τους καθιστώντας τα έτσι ευκολομεταχείριστα και άνετα στη χρήση τους.

Το συνεργείο οφείλει να γνωρίζει τόσο από την τοποθέτηση όσο και από τη λειτουργία κάθε συστήματος ρολών ασφαλείας. Έτσι μπορεί εμπεριστατωμένα να σας καθοδηγήσει στην σωστή αναζήτηση του προβλήματος και στην ιδανική εξεύρεση λύσης. Είναι βασικό επίσης, το συνεργείο να είναι σε θέση να αναγνωρίζει και τυχόν προβλήματα που προκύπτουν από τους μηχανισμούς και τους αυτοματισμούς των ρολών ασφαλείας και να μπορεί να τα επιδιορθώνει άμεσα. Το δικό μας συνεργείο αναλαμβάνει επισκευές ρολών και συντηρήσεις σε όλη την Ελλάδα και βρισκόμαστε στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο παρέχοντας έγκυρες και αξιόπιστες υπηρεσίες.

Τέλος μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση μας και να προμηθευτείτε οποιοδήποτε εξάρτημα, μηχανισμό ή αυτοματισμό ρολού θέλετε επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας προϊόντων. Βρισκόμαστε στο χώρο του ρολού από το 1960 με μεγάλη επιτυχία, στην κατασκευή, τοποθέτηση και επισκευή ρολών και αυτοματισμών κάθε τύπου. H εταιρία Α&Σ Μενούνος εδρεύει στην Προκοπίου 10, Περιστέρι – Αθήνα. Ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 και Σάββατο 08:00-12:00. Ενημερωθείτε για τις χαμηλές τιμές μας.